Fy fabian vad jag blir glad!

I morse ringe klockan vid 5:10 och jag skulle pallra mig till mitt bootcamp som börjar kl 6. När jag låg där nergosad i min varma säng så kände jag att jag verkligen inte ville gå upp. Men så gjorde jag en snabb check med mig själv. Var det kroppen som var trött och sliten (jag lyssnar alltid på hur kroppen mår, och om den säger ifrån och behöver vila så följer jag det) eller var det mina tankar som var trötta och omotiverade?

Det inre svaret kom rätt snabbt, det var mest tanken och motivationen som tröt. Men jag vet ju nu efter ett antal tidiga morgnar att jag mår så himla bra när jag har morgontränat, så jag sparkade upp mig själv, drack en liten proteinshake och hoppade på cykeln.

Och det bara råkade bli så att passet i morse var mitt bästa bootcamp någonsin! Jag kände mig stark, uthållig och riktigt kände hur stegen och musklerna växte trots att kroppen var trött mot slutet av passet. Jag blev till och med flyttad från den ”lättaste” till den ”medelsvåra” gruppen, vilket har varit mitt mål i ungefär en månad nu.

Det kommer ett inlägg senare idag om just mindset och de tankar man kan välja att fokusera på. Men jag ville bara dela min morgon- och träningsglädje med er och understryka att det finns inga genvägar till att må bra. Man måste aktivt göra och upprepa för att få resultat. Men fy fabian vad glad man blir när resultaten av alla kraftansträngningar börjar visa sig!

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fy fabian vad jag blir glad!

  1. ergo sum skriver:

    *ler* Du är galen. Men. Grattis!!

    Kramar

  2. bortabrabloggen skriver:

    Jo, lit galen är jag nog! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s