Höstväder och Solsidan

Det börjar kännas att hösten är på väg här, idag har det blåst och varit rätt kyligt. Lite ovant att behöva lägga undan koftan och plocka fram jackan igen. Fast Melbourne är ju lite av en rollercoaster när det gäller väder, så i helgen ska det tydligen bli över 25 grader varmt. Märkligt…

Ikväll har jag hunnit med både plugg och en fika med mina gamla housemates efter jobbet. Sen skyndade jag hem för att kolla på Solsidan. Hörde mycket om serien när den gick på tv hemma hos er i Sverige, men hittade nu att man kan kolla på den på nätet. Väldigt smidigt för en utlandssvensk! Rätt träffsäkra karaktärer har de också fått till.

4 thoughts on “Höstväder och Solsidan

  1. Fia: Skönt att våren är på G för er!
    Freja: Snö i april? Nu fär det väl vara nog! 🙂
    Krönikören: Abboslut, jag suger på den karamellen. Men den där Ove är bra störig han! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s