Uppe tidigt

För några år sedan brukade jag oftast sova åtminstone till 12 på dagen om jag var ledig. Det var liksom något i kroppen som bara ville sova så många timmar det bara gick när man väl fick lov att göra det.

Nuförtiden så vaknar jag oftast runt kl halv 9 senast, även om jag är alldeles ledig. Skönt att kroppen är utsövd och redo för en ny dag. Ska sätta mig med lite plugg och en kaffe nu tills T vaknar till.

Vad ska ni hitta på på sista lediga dagen i påskhelgen?

One thought on “Uppe tidigt

  1. Jag har haft en väldigt upptagen påskhelg: Leon fyllde 9 år, femton personer på middag, övernattningsgäster, påskäggsletning, hela släkten hos mamma och pappa på påskmiddag med mera… Jag somnade halv åtta i går…

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s