Uppe tidigt

För några år sedan brukade jag oftast sova åtminstone till 12 på dagen om jag var ledig. Det var liksom något i kroppen som bara ville sova så många timmar det bara gick när man väl fick lov att göra det.

Nuförtiden så vaknar jag oftast runt kl halv 9 senast, även om jag är alldeles ledig. Skönt att kroppen är utsövd och redo för en ny dag. Ska sätta mig med lite plugg och en kaffe nu tills T vaknar till.

Vad ska ni hitta på på sista lediga dagen i påskhelgen?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Uppe tidigt

  1. ergo sum skriver:

    Jag har haft en väldigt upptagen påskhelg: Leon fyllde 9 år, femton personer på middag, övernattningsgäster, påskäggsletning, hela släkten hos mamma och pappa på påskmiddag med mera… Jag somnade halv åtta i går…

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s