Påskledig måldag

Ni har ju nästan hela er lediga måndag kvar, men här i Australien lider den mot sitt slut. Tänkte dock runda av påskhelgen med en lista för veckan som gått och planera lite inför veckan som kommer. 
 • Kolla över mitt schema med föreläsningar och lästid. Omstrukturera pluggandet lite om det behövs för att bli lite mer effektiv, speciellt med lästiden. Nja, har snackat med min coach om det och bestämt mig för att lägga in även lästiden i kalendern för att göra den lika viktig som allt annat.
 • Göra en mysig liten dagsutflykt med T över någon av de lediga dagarna i påsk. Nja, vi var hemma hos hans syster en dag och myste, men en riktig utflykt var det väl inte. 
 • Springa x 3 Jepp!
 • Bootcamp x 2 Blev en gång
 • Åka en sväng till Ikea eller liknande för att handla lite grejer till lägenheten. Check. 
 • Njuta och slappna av efter flytten. Äta mysig hemmamiddag tillsammans med T minst 2 kvällar. Check!

Veckan som kommer blir busy på både jobbet och med plugget, men jag tuffar vidare i min egen takt.

 1. Bootcamp x 2
 2. Springa x 3
 3. Göra klart en exsminationsuppgift till coachingen.
 4. Boka in minst 2 x 1 h lästid i veckan.
 5. Bjuda in ett par av tjejerna för tjejkväll hos mig om några veckor.
 6. Efter flytt och fix så ser jag fram emot en “stabiliseringsvecka” och lite vanlig hederlig vardag. Ibland kan det vara underskattat, så varje eftermiddag/kväll ska jag tänka på något vardagligt som jag är tacksam för. Det kan behövas ibland!

Hur ser er vecka ut?

2 thoughts on “Påskledig måldag

 1. Tänk vad skönt, att få vardag i den egna lägenheten! Det är då man kan bo in sig! Min vecka ser hektisk ut på jobbfronten, jag är inblandad i sex olika projekt som alla vill ha min tid den här veckan, så kalendern är fullbokad! Men ungarna har påsklov, så det blir lugnare här hemma, inga särskilda aktiviteter på kvällstid och inga ungar att få upp och iväg på morgnarna!

 2. Du verkar ha haft en välbehövlig vila i helgen Emmy! Bra! För ibland – är det just det man behöver göra. Och lära sig göra det utan att ha dåligt samvete.. *ler* Jag ser framemot en ledig vecka. Jag har ju påsklov som lärare. Yaaay!!

  Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s