Så himla skönt…

…att vara ledig. Jag sover sällan längre än till 9 på helgerna, men det är skönt att kunna ligga kvar i sängen precis så länge man vill även om man är vaken!

Idag har jag och T tagit det väldigt lugnt. Fikat hos hans syster, lekt med hans söta systerdotter, snackat Skype med min mamma och nu har jag parkerat mig framför TV’n och den här filmen med ett glad rött i handen. Livet är rätt skönt på dagar som denna. 🙂

Hoppas ni har en fin början på er påskhelg!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Så himla skönt…

  1. Freja skriver:

    Jag vaknade tidigt i morse och hade ont i både huvud och kropp och då var det så skönt att senare kunna ta mig en tupplur och sova bort det onda. Sådana dagar är härliga! Att sen få vakna och känna att det onda är borta, jipeeee!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s