Så himla skönt…

…att vara ledig. Jag sover sällan längre än till 9 på helgerna, men det är skönt att kunna ligga kvar i sängen precis så länge man vill även om man är vaken!

Idag har jag och T tagit det väldigt lugnt. Fikat hos hans syster, lekt med hans söta systerdotter, snackat Skype med min mamma och nu har jag parkerat mig framför TV’n och den här filmen med ett glad rött i handen. Livet är rätt skönt på dagar som denna. 🙂

Hoppas ni har en fin början på er påskhelg!

One thought on “Så himla skönt…

  1. Jag vaknade tidigt i morse och hade ont i både huvud och kropp och då var det så skönt att senare kunna ta mig en tupplur och sova bort det onda. Sådana dagar är härliga! Att sen få vakna och känna att det onda är borta, jipeeee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s