Skatteåterbäring i Australien

Jag hittade ett riktigt bra inlägg idag som min bloggvän Anders skrivit i sin blogg Swedes in Australia om skatteåterbäring för den som jobbat i Australien (vilket även gäller för dem som jobbat här under en under en kortare period). Kika in och läs (speciellt om du är här på Work and Holiday visum) och spara ännu mer pengar till reskassan!

Nära besläktat med att få tillbaka sin skatt är också att få tillbaka sin pension (Superannuation), vilket många resenärer glömmer bort. Jag har själv skrivit ett längre inlägg om detta för ett tag sen, kika gärna in där och läs om du vill veta mer.

 

 

One thought on “Skatteåterbäring i Australien

  1. Bra med sådana däringa påminnelser! *ler* Fick mitt svenska skattebesked i går! Yaaay 😉

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s