Inflyttade!

Idag har vi varit igång från kl 7 till kl 18. Själva flytten och möblerna gick väldigt smidigt, tack vare T’s två starka kompisar som hjälpte T med de tyngsta sakerna. Det har blivit många turer upp och nerför trappor, men det är så himla skönt att ha allt på plats nu.

Men allt det där som ska packas upp tar ju sin lilla tid… Köket är i alla fall hyfsat klart nu så vi hittar det mesta. Resten får vänta till en annan dag. Nu ska vi åka och käka, och sen ska jag vila upp mig. Jag ska ju springa 15 km välgörenhetslopp imorron bitti, så jag får ta det lite chill nu. 🙂

Hur är er lördag såhär långt?

2 thoughts on “Inflyttade!

  1. Härligt med starka kompisar när ni flyttar! Och sen kommer allt fix och tricks innan man fått till det som man vill ha det…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s