Mera tänkvärt

När jag ändå håller på och tipsar om bra läsning, så kan jag verkligen rekommendera att ni kikar in hos Spark i Baken. Hon skriver mycket om träning och hälsa, men på ett väldigt avslappnat och härligt sätt!

På länken ovan skriver hon en del om att verkligen tacka sin kropp. Något som vi kanske inte gör så särskilt ofta. Jag skrev själv ett inlägg i samma anda för ett tag sen. Hur ofta är du tacksam för din kropp, oavsett hur den ser ut?

One thought on “Mera tänkvärt

  1. Hmmm… Jag är tacksam för min kropp och för den jag är varje dag. Samtidigt som jag tyvärr har svårt för att arbeta bort min fånigt dåliga självbild. Där kämpar jag varje dag. Och jag blir ofta ledsen och trött på mig själv – att tycka att man själv är fet och ful är verkligen inte konstruktivt!

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s