Mera tänkvärt

När jag ändå håller på och tipsar om bra läsning, så kan jag verkligen rekommendera att ni kikar in hos Spark i Baken. Hon skriver mycket om träning och hälsa, men på ett väldigt avslappnat och härligt sätt!

På länken ovan skriver hon en del om att verkligen tacka sin kropp. Något som vi kanske inte gör så särskilt ofta. Jag skrev själv ett inlägg i samma anda för ett tag sen. Hur ofta är du tacksam för din kropp, oavsett hur den ser ut?

Det här inlägget postades i Läsvärt, Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mera tänkvärt

  1. ergo sum skriver:

    Hmmm… Jag är tacksam för min kropp och för den jag är varje dag. Samtidigt som jag tyvärr har svårt för att arbeta bort min fånigt dåliga självbild. Där kämpar jag varje dag. Och jag blir ofta ledsen och trött på mig själv – att tycka att man själv är fet och ful är verkligen inte konstruktivt!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s