Måndag och måldag!

Började dagen (och veckan) med ett intensivt bootcamp och är nu sådär ruggigt laddad för veckan som kommer!

Snapshot från förra veckan:

 • Fortsätta med smoothie till frukost och nyttiga snacks. Lägga tid varje söndag på att planera veckans mat och handla nyttigt så att jag inte har några ursäkter. Yes, mår finfint dessutom! På helgerna fuskar jag lite med snacksen och deras nyttighet, men det är helt ok med mig.
 • Bootcamp/yoga x 2. Yep
 • Springa x 3. Jodå
 • Strukturera upp och göra klart förra veckans coachinguppgift. Uppstrukturerad är den, bara att sätta mig och skriva klart sista svaren nu.
 • Maila vår real estate agency och styra upp så att den som ska ta över mitt rum i min nuvarande lägenhet fyller i alla papper som behövs för att jag ska få tillbaka mitt bond så snart som möjligt efter att jag flyttat ut. Ja, har mailat både agencyn och tjejen, hoppas sista pappren blir påskrivna nu i veckan.
 • Utvärdera min dag och tänka positiva tankar innan jag går och lägger mig varje kväll. Nja, gjorde det ett par kvällar, men det kan jag bli bättre på.

Den här veckan vill jag (notera skillnaden mellan orden vill och ska, de betyder ju egentligen samma sak, men det blir roligare om man verkligen vill!):

 1. Springa två gånger plus också springa 15 km loppet “Run for the Kids” på söndag till förmån för Melbournes barnsjukhus.
 2. Träna bootcamp x 2.
 3. Fortsätta med smoothie på morgonen och mina nyttiga snacks.
 4. Fortsätta att utvärdera min dag och tänka positiva tankar innan jag går och lägger mig varje kväll.
 5. Hämta nycklarna till nya lägenheten på torsdag och flytta på lördag.
 6. Försöka hinna klart med coachinguppgiften, men det är okej om jag måste parkera den till nästa vecka.

Hur ser er vecka ut?

2 thoughts on “Måndag och måldag!

 1. *ler* Håller med om att det är en stor skillnad mellan ska och vill. Och när man kan ersätta skall-et med vill-et även på utmaningar, har man kommit långt! Så grattis! Och jag ser fram emot bilder på nya lägenheten!

  Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s