Missljud eller underhållning?

I mars varje år så hålls Formel 1 Grand Prix i Melbourne och även om racen hålls lite söder om stan så hörs de väldigt mycket även hos mig som bor norr om stan. Varje år så tycks Melbourne att delas bland de som gillar och de som inte gillar Formel 1 veckan. Jag och många med mig är inte så förtjusta, men T sitter bänkad framför tv’n med balkongdörren öppen så att han har ljudet i stereo.

Jag tror att jag går ut och tar en öl för att fira St Patrick’s Day istället! 🙂

20130317-165056.jpg Bild från http://weheartit.com/entry/44583173

2 thoughts on “Missljud eller underhållning?

  1. Jag är ju så sipp att jag tycker att all motorsport borde förbjudas. Med miljöförstöring och bullerstörningar och annat skit som motorer för med sig tycker jag det är helt sjukt att det är tillåtet att ha motorsport för nöjes skull! Min arga tant gillar inte det…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s