Missljud eller underhållning?

I mars varje år så hålls Formel 1 Grand Prix i Melbourne och även om racen hålls lite söder om stan så hörs de väldigt mycket även hos mig som bor norr om stan. Varje år så tycks Melbourne att delas bland de som gillar och de som inte gillar Formel 1 veckan. Jag och många med mig är inte så förtjusta, men T sitter bänkad framför tv’n med balkongdörren öppen så att han har ljudet i stereo.

Jag tror att jag går ut och tar en öl för att fira St Patrick’s Day istället! 🙂

20130317-165056.jpg Bild från http://weheartit.com/entry/44583173

Det här inlägget postades i Melbourne. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Missljud eller underhållning?

  1. Freja skriver:

    Jag är ju så sipp att jag tycker att all motorsport borde förbjudas. Med miljöförstöring och bullerstörningar och annat skit som motorer för med sig tycker jag det är helt sjukt att det är tillåtet att ha motorsport för nöjes skull! Min arga tant gillar inte det…

  2. Rebecca skriver:

    Jag hor det ocksa. Valdigt irriterande,,.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s