Veckans mål!

Tillbaka på jobbet och redo för nya mål. Men först en titt på förra veckan!

 1. Lägga ut annons på nätet för att hyra ut mitt nuvarande rum. Yes, vi har även intervjuat ett par stycken av de som svarade. Mina housemates ska välja ut en av dem och meddela mig idag, så snart ser det ut att vara fixat. Håller tummarna för det!
 2. Bootcamp/yoga x 2. Ja, men det var tufft i värmen.
 3. Springa x 3. Blev två gånger, men när det är varmt så får man lyssna på kroppen.
 4. 3 pluggseminarier och 2 x lästid på minst 45 minuter vardera. Blev två seminarier och 2 x 1 timme lästid. Helt ok!
 5. Fundera på nästa coachinguppgift och börja skissa på hur den ska läggas upp. Nja, jag började så smått, men fick ingen vettig struktur på den. Får lägga lite tid på det nu i veckan.
 6. Introducera proteinshake/smootie på morgonen istället för vanlig frukost plus att ha nyttiga snacks tillgängliga på jobbet. Yes, och vilken skillnad det har gjort! Så mycket jämnare humör, inget blodsockerfall och en nöjd kropp. Har introducerat ganska fasta tider för snacks och måltider, och så länge man jobbar på kontor så funkar det rätt bra. Helgen blev lite sämre med snacksen och lite mer glass, men det gjorde inte så mycket. 🙂

Den här veckans mål är då:

 • Fortsätta med smoothie till frukost och nyttiga snacks. Lägga tid varje söndag på att planera veckans mat och handla nyttigt så att jag inte har några ursäkter.
 • Bootcamp/yoga x 2
 • Springa x 3.
 • Strukturera upp och göra klart förra veckans coachinguppgift.
 • Maila vår real estate agency och styra upp så att den som ska ta över mitt rum i min nuvarande lägenhet fyller i alla papper som behövs för att jag ska få tillbaka mitt bond så snart som möjligt efter att jag flyttat ut.
 • Utvärdera min dag och tänka positiva tankar innan jag går och lägger mig varje kväll.

Vad ska ni hitta på i veckan? Kanske till och med ta tag i något som ni skjutit upp lite grand?

5 thoughts on “Veckans mål!

 1. Wow! Vilken helg du haft!! Och vad skönt att det fixar sig med att hyra ut rummet.
  Känner också sån skillnad nu när jag tränar igen om jag får med mig nyttig snacks till jobbet, annars blir jag så grinig 🙂
  Kram!

 2. Har lite svårt att planera för långt med så oregelbundna tider jag har.
  Men försöker träna i alla fall två dar i veckan.
  ha de Fia

 3. Hoppas det har löst sig med uthyrningen och så vidare med ditt gamla rum?! Bra mål för övrigt! Jag har inga direkta mål jag behöver ta tag i – har precis haft en sådan vecka där jag faktiskt jobbat undan två av de mål jag sett som milstolpar. Så just nu vilar jag bara i det att jag fått till en härlig och fungerande rytm..

  Hoppas också att ert väder vänt – det är torsdagnatt här och du skrev något om att det skulle vända med vädret på torsdagen..

  Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s