Trött

Den där lediga dagen i måndags känns långt borta just nu… Jobbet är rätt hektiskt just nu, plus allt plugg på kvällarna. Jag gör som jag brukar – skriver en lista och bockar av i den takt jag kan. Mer kan man ju inte göra.

Som tur är så är det helgdag här i Melbourne nästa måndag, så det är en långhelg på intåg. Kan behövas för just nu så känner jag mig trött i hela kroppen. Måste fixa ett par saker efter jobbet, men sen ska jag direkt hem till soffan och vila.

Såhär sömnig känner jag mig idag... Bild från http://weheartit.com/entry/36412914/

Såhär sömnig känner jag mig idag… Bild från http://weheartit.com/entry/36412914/

Vad hittar ni på idag?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Trött

 1. fialia skriver:

  Så skönt med långhelg
  ha de Fia

 2. Åh så där känner jag mig också idag! Väldigt bra coachningsinlägg nedan!
  KRam!

 3. ergo sum skriver:

  Emmy – ta hand om dig. Man är inte mer än den man är… Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s