Trött

Den där lediga dagen i måndags känns långt borta just nu… Jobbet är rätt hektiskt just nu, plus allt plugg på kvällarna. Jag gör som jag brukar – skriver en lista och bockar av i den takt jag kan. Mer kan man ju inte göra.

Som tur är så är det helgdag här i Melbourne nästa måndag, så det är en långhelg på intåg. Kan behövas för just nu så känner jag mig trött i hela kroppen. Måste fixa ett par saker efter jobbet, men sen ska jag direkt hem till soffan och vila.

Såhär sömnig känner jag mig idag... Bild från http://weheartit.com/entry/36412914/

Såhär sömnig känner jag mig idag… Bild från http://weheartit.com/entry/36412914/

Vad hittar ni på idag?

3 thoughts on “Trött

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s