Kalas och Coaching

Den där hösten ser ut att dröja ett litet tag till, men det gör mig ingenting! 🙂

Inte mycket nytt att rapportera här… I vanlig ordning så satte jag klockan hyfsat tidigt i morse för plugg och kaffe. När T så småningom vaknade till liv så käkade vi frukost ihop och åkte sen på kalas hos några av T’s vänner och deras lilla son son som fyllde 1 år idag. En av deras kompisar hade gjort en så himla fin tårta som present, nästan så att man inte ville äta den och förstöra konstverket.

20130303-223713.jpg

Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet. Delvis för att jag har en del saker att fixa, men delvis för att unna mig själv lite ledig tid och relax. Semesterdagar är ju till för att vila upp sig, så det är precis det jag ska göra!

Hoppas att ni haft en bra helg!

One thought on “Kalas och Coaching

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s