Pippi

T’s mamma skickade över den här söta bilden idag. Lite ovanligt eftersom Laughing kookaburra är en fågel som är typisk för Australien men rätt så skygg och välkamouflerad, så den är svår att se. Och i morse när jag och vännen L var ute och sprang så satt det ett gäng kakaduor och gapade i ett träd. Man kommer på sig själv ibland med att inse att det är väldigt annorlunda från det fågel-liv man växt upp med hemma i Sverige. 🙂

20130301-214054.jpg

3 thoughts on “Pippi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s