Mer reseinspiration

Jo, jag är i kvar i resedrömmarna fortfarande. 🙂 Kände också att jag måste tipsa att ifall ni inte redan har kikat in hos Lars Bengtsson, som bloggar under namnet Lost Cyclist, så gör det! Lars har cyklat genom en hel massa fantastiska ställen i världen under de senaste åren, och befinner sig just nu på cykel i Sydamerika. Bilderna i hans senaste inlägg är så himla vackra. Tänk om man skulle ta och ge sig ut på en cykelresa någon gång i framtiden…

20130227-163235.jpg Min älskade cykel, som går under det kärleksfulla smeknamnet Silver Bullet, är inte fullt så cool som Lars cykel. Och inte orkar jag cykla lika långt heller.

4 thoughts on “Mer reseinspiration

  1. Fin cykel och bra korg! Saknar min cykel, den blev stulen for ett tag sedan, var sa smidigt att kunna slanga vaskan i korgen och rulla ner till tagstationen pa 5min istaller for en 20min prommis.

  2. Ahhhh, älskar också att cykla – men just nu har jag tyvärr ingen fungerande cykel. Kanske det jag skulle köpa om jag vann pengar?? Ja, förmodligen..

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s