Att drömma och minnas

Det är mycket som händer i mitt liv just nu, och det är väldigt roligt för det mesta. Men idag är en sån där dag när jag drömmer mig tillbaka till de härliga dagarna som backpacker runt Australien under 2010. Bland annat den underbara resan till Fraser Island, Whitsunday Islands och Rainbow Beach. Och när min älskade pappa var på besök.

Att resa är verkligen det bästa jag vet. Nästa långresa blir nog Nya Zealand eller Sydamerika. Vet inte när eller hur jag ska få ihop det, men jag vet att det kommer att bli av en vacker dag. Tills dess så minns jag allt fint jag fått vara med om. Och drömmer om nästa gång det är dags.

En av mina egna bilder precis innan vår resa runt Whitsunday Islands.

En av mina egna bilder, tagen precis innan vår resa runt Whitsunday Islands i oktober 2010.

Om ni vann tillräckligt med pengar imorgon, vart skulle er drömresa gå?

5 thoughts on “Att drömma och minnas

  1. Kom och hälsa på snart när vi är tillbaka i NZ!! Försöker ju trixa ihop drömresan redan nu, Hawaii har varit fantastiskt och mer spännande på g men Antarktis, Argentina och Madagaskar står högt på listan!

    Kram
    Jen

  2. Men usch Emmy, är det jobbiga dagar? Hoppas att det kanske snart reder upp sig. Visst är det skönt att minnas och att också lova sig själv att genomföra det man längtar efter.

    Om jag vann pengar skulle jag vilja resa till Australien. *ler*

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s