Det ska va gött å leva!

Jo, så är det faktiskt. Riktigt bra just nu, och det passar jag på att njuta av! Igår så firade jag min födelsedag ihop med ett gäng vänner på det här trevliga stället i Fitzroy. Sommaren har landat ordentligt här i Melbourne, det har varit runt 30 grader i två veckor nu, vilket är rätt ovanligt. Melbourne är nämligen känt för att bjuda på 4 årstider på en och samma dag, så jämnvarmt och soligt så länge är vi inte riktigt vana vid.

Idag har jag och T varit och kikat på två lägenheter till, men ingen av dem kände helt rätt, så vi fortsätter kika efter vårt gemensamma hem. Sedan var jag och fikade med en coachingkompis från min utbildning. En himla inspirerande och härlig tjej som drivet eget företag fast hon bara är 20 år gammal. Imponerande driftig!

20130223-215334.jpg
Blandat från veckan: inspirerande citat / väggdekoration på en bar i Fitzroy – vit hjort med mustasch / en fin gammal folkabuss

Hoppas ni också har en bra helg!

2 thoughts on “Det ska va gött å leva!

  1. *ler* Jodå – en bra vecka och en bra helg! Fått mycket ordnat och gjort! Underbart med jämn värme du!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s