Vilket år!

Då var det dags för den där dagen på året igen. När man blir ett år äldre, kanske lite klokare och väljer att fira i den form som passar just denna gång.

Inte klokt egentligen att det här är min fjärde fördelsedag i Australien. Jag kom ju hit som backpacker i början av februari 2010. Åren går allt bra fort när man har roligt!

Det fina med att blogga är ju också att man kan titta tillbaka på tidigare år och minnas. Till exempel min fina födelsedag förra året då mamma och hennes man M var på besök. Lite annorlunda från 2011 när jag var nyanländ till Melbourne och fortfarande bodde på vandrarhem. Eller 2010 när jag och S reste runt på Australiens västkust.

Livet förändras hela tiden, och det känns kul att blicka tillbaka och minnas allt de här 3 åren har gett mig. Men jag är precis lika förväntansfull på vad som kommer att hända under 2013. Känns som att jag ligger i startgroparna för något häftigt. Återstår bara att se vad det är. 🙂

Ikväll blir det mysmiddag tillsammans med älskade T på en restaurang och på fredag så firar jag lite lagom tillsammans med vännerna på en bar i stan.

Jag vill också passa på att skicka ett stort grattis till mina högt älskade vänner S i Göteborg och J i Stockholm som också fyller år idag. Även om vi är långt ifrån varandra så är vi alltid hos varandra i tanken! Kram på er!

6 thoughts on “Vilket år!

  1. Åhhhhhh – du fyller år idag?????? Många, många grattis Emmy!!! Jag är HELT säker på att detta år kommer innebära något underbart för dig! Hoppas du får en härlig dag och att du får en massa kärlek!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s