Det ljusnar

Igår var en halvdan dag med en del förvirring och stress (trots bra veckomål). Idag kändes desto bättre även om det var fullt upp på jobbet hela dagen och sedan lite plugg när jag kom hem.

Men så insåg jag att det jag behövde allra mest just ikväll var att lägga undan alla böcker och bara skratta och kolla på tv ihop med min housemate M. Känner mig så mycket lättare efter ett par timmars chill. Man får lyssna på sig själv, särskilt när tempot är högt.

Kram på er!

20130219-222645.jpg Luftballonger och soluppgång över Yarra river en morgon förra veckan.

One thought on “Det ljusnar

  1. Klokt så E!! Man MÅSTE lyssna – annars hamnar man där jag hamnade.. Och livet kan inte styras in i minsta detalj.. Man MÅSTE tillåta andningshål också..

    PS: Försöker komma över min obehagskänsla inför Skype. Suck. Sedan min utmattning har jag haft svårt med att tala med folk på telefon eller via Skype. Tack och lov gäller det inte “öga-mot-öga” samtal…

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s