Det ljusnar

Igår var en halvdan dag med en del förvirring och stress (trots bra veckomål). Idag kändes desto bättre även om det var fullt upp på jobbet hela dagen och sedan lite plugg när jag kom hem.

Men så insåg jag att det jag behövde allra mest just ikväll var att lägga undan alla böcker och bara skratta och kolla på tv ihop med min housemate M. Känner mig så mycket lättare efter ett par timmars chill. Man får lyssna på sig själv, särskilt när tempot är högt.

Kram på er!

20130219-222645.jpg Luftballonger och soluppgång över Yarra river en morgon förra veckan.

Det här inlägget postades i Melbourne. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det ljusnar

  1. ergo sum skriver:

    Klokt så E!! Man MÅSTE lyssna – annars hamnar man där jag hamnade.. Och livet kan inte styras in i minsta detalj.. Man MÅSTE tillåta andningshål också..

    PS: Försöker komma över min obehagskänsla inför Skype. Suck. Sedan min utmattning har jag haft svårt med att tala med folk på telefon eller via Skype. Tack och lov gäller det inte ”öga-mot-öga” samtal…

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s