Sommar och kinesiskt nyår

Riktigt varmt och skönt i Melbourne just nu, och det ser ut att hålla i sig i åtminstone en vecka till. Det blev en stillsam kväll tillsammans med T igår, jag var ju inte helt sugen på att gå ut eller festa till det, så vi gick på bio istället och såg Lincoln. Riktigt bra film, och jag har en viss svaghet för filmer med bra skådespelare som också ger en intressant historielektion.

Idag har jag varit och käkat brunch och snackat med min fina vän L (hon som jag springer med varje fredagsmorgon innan jobbet). Hon är från Kanada, men har bott här i Melbourne i 5 år, och det kändes skönt att prata med någon som vet hur det känns när man är långt borta hemifrån och känner sig lite otillräcklig. Hon får mig alltid på lite bättre humör, så det var skönt.

Nu ligger jag och T och slappar framför fläkten (det är rätt varmt idag) innan det är dags att åka in till stan och möta upp med några vänner och titta på alla festligheterna kring kinesiska nyåret.

Vad hittar ni på i helgen?

One thought on “Sommar och kinesiskt nyår

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s