Morgonträning igen!

I morse var jag iväg på mitt andra morgonbootcamp någonsin. Och det gick nog till och med bättre än förra veckan. Jag klappar mig själv på axeln som pepp samtidigt som jag skakar lite på huvudet för att jag gick omkring och tänkte att jag inte kunde träna på morgonen under så många år. Konstigt det där hur stark (och ibland begränsande) tankens kraft kan vara.

Mitt nya mantra är att istället för att alltid acceptera mina tankar som absoluta sanningar, så ska jag fråga mig själv ”Är det verkligen så?” minst en gång om dagen. Man behöver inte tvivla på allt, och vissa saker man gör är ju bra och stärker oss. Men mina träningstankar här ovan har ju begränsat mig i en herrans massa år utan att jag ifrågsatt dem. Knäppt, men lärorikt! Eller vad säger ni? Har ni kanske någon begränsande tanke som ni kan sparka ut och byta ut mot något bättre?

Fortsätter det så här så är jag snart lika stark och nyfiken som Pippi! Bild från http://weheartit.com/entry/2637215/

Fortsätter det så här så är jag snart lika stark och nyfiken som Pippi! Bild från http://weheartit.com/entry/2637215/

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Morgonträning igen!

 1. ergo sum skriver:

  *ler* Sånt där är sant! Att tankar kan begränsa. I allra högsta grad. När jag väntade Benjamin, min förstfödde, så var jag övertygad om att jag ALDRIG skulle orka gå upp tidigt (vid 5) på morgonen. Jag är en utpräglad nattmänniska och jag räknade inte med att Benjamin också skulle vilja sova till minst 9. Men. Visst gick det. Till och med bra. Man kan mycket mer än man tror…

  Kramar

 2. ansepanse skriver:

  jag tror att vi alla har sådana begränsande tankar när det gäller något i allafall
  sådär skulle man kanske ha håret 😀
  Sv: tack, jag tycker också att de är SÅ fina 🙂
  kramar

 3. Boel i Sydney skriver:

  Vilket bra mantra! Ska tanka pa det ocksa, tror manga av oss har negativa tankar som bor bytas ut mot nagot battre:)

 4. Freedomtravel skriver:

  Jag tror att det inte är någon idé för mig att konditionsträna, eftersom jag ändå aldrig blir bättre…. Måste kanske utmana den tanken 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s