Bloggtankar

De flesta av er läsare har kanske hört att jag börjat plugga coaching på kvällstid. Naturligtvis så blir ju bloggar rätt influerade av just de faser man själv som bloggförfattare går igenom, men för att coachingen inte helt ska ta över här i bloggen så tänkte jag köra ett längre tema-inlägg per veckan (förmodligen blir det på onsdagar) om just coaching, eftertanke och pepp.

Tanken är också att koppla dessa i inlägg i den mån det går till resor och att våga göra nya saker, men jag vill också öppna dörren för input från er om vad ni vill läsa mer om. Jag skriver och delar gärna med mig av de olika saker jag lär mig, men det vore jättekul om ni längs resans gång kommenterar lite kring vad ni tyckte var bäst/inte så givande/tänkvärt och så vidare. Den här bloggen är nämligen både min och er, så jag vill gärna bygga den med hjälp av saker ni gärna vill läsa om.

Jag har därför också satt ihop en enkät här i högerkanten där ni gärna får fylla i vilken typ av inlägg ni gillar bäst (ni kan välja så många ni vill och komma med kommentarer också), så lovar jag att ta en funderare och få plats med så mycket som möjligt som verkar mest intressant. Vad säger ni? 🙂

Första coachinginlägget kommer imorgon, och jag kommer att spara dem alla under kategorin ”coaching och pepp” om ni vill gå tillbaka och titta på dem i framtiden.

Bild från http://weheartit.com/entry/9863453/

Såhär färgglatt vill jag gärna bygga bloggen! Bild från http://weheartit.com/entry/9863453/

4 thoughts on “Bloggtankar

  1. Underbar bild, där var vi i somras. Så vackert i Italien! Bra att få lite input från läsare ibland är det svårt att veta hur man ska rikta bloggen och vad som är intressant! Tycker det är väldigt kul och lärorikt att läsa dina inlägg om coaching/pepping!

  2. Verkligen UNDERBAR Bild!!! Och visst speglar bloggen var man är i livet.. Annat vore ju konstigt. Men jag skall göra din lilla undersökning.. Trots att jag gillar allt du skriver då du är väldigt duktig. *ler*

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s