Svensk pizza i Melbourne!

Ännu en underbar ledig dag igår. Åkte till några av T’s vänner och grillade och kollade på medan grabbarna spelade cricket. Jag blir nog så illa tvungen att lära mig reglerna till denna nationalsport vad det lider.

Sedan var vi och såg Les Miserables på bio, den var så himla bra! Till och med T som vanligtvis är mer förtjust i actionfilmer gillade den skarpt.

Lagom till middagen så testade vi ett svenskt pizzaställe som jag fick rekommenderat av vännen A. Det ligger en bit utanför stan, men pizzorna var så himla goda, nästan precis som hemma i Sverige! Och riktig pizzasallad till det, mums! Här är deras hemsida, jag kan absolut rekommendera deras kebabpizza!

20130128-123131.jpg

6 thoughts on “Svensk pizza i Melbourne!

  1. Svensk pizza har någon slags magisk ingrediens som inte pizzorna har här =) Mest är det att svensk pizza har alldeles lagom tunn botten (här verkar de gå åt båda extremhållen, men aldrig helt i mitten) och att det är bra proportioner med fyllning, så att fyllningen inte helt tar över eller försvinner. Lagom god pizza helt enkelt. Och gud vilket ultrasvenskt svar jag gav på din fråga, haha!

  2. Low fat??? Since when is a pizza low fat?? Men iofs, jämfört med de oststinna kladdiga, tjockbottnade amerikanska pizzorna är våra rena rama drömmen… *ler* Och den såg PRECIS ut som en svensk pizza. Lagom!

    Har inte sett Les Miserables än.. Vet inte om jag kommer att se den då jag älskade boken – både på orginalspråk och på svenska.

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s