Ledig dag, men ändå måldag

Idag har jag haft ledigt från jobbet och hunnit med en massa trevligheter. En del coachingplugg, häng med T och en trevlig catch up med en tjej som pluggar samma coachingkurs som jag. Verkligen kanonkul att ses igen och peppa varandra! Det känns så skönt att veta att man inte går igenom plugg och lärdomar ensam, och att dessutom kunna bolla tankar och idéer med andra hjälper så himla mycket.
 Och eftersom det är måldag så är det dags att kika på förra veckans mål:
 • 2 löprundor med vännerna L och C. Yes
 • 2 x Yoga/bootcamp. Yes! Kändes som en stor bedrift där i värmen!
 • 2 kvällars plugg/coaching under veckan. Jo, det har nog till och med blivit mer än det nu när jag tänker efter.  
 • Date night med T, det var alldeles för länge sen nu! Jodå, plus en massa umgåsande under långhelgen, sånt gillar jag!
 • Gå på bio och se Les Miserables, som jag har längtat! Yes indeed, så himla bra!

Målen för denna veckan då?

 • Springa x 3.
 • Yoga/bootcamp x 2 (gärna till och med 3 gånger).
 • Göra klart en coachinguppgift plus två kvällars plugg på minst 2 timmar vardera.
 • Läsa minst ett kapitel i Snacka Snyggt (av Elaine Eksvärd) per dag/kväll.
 • Få till skype med två vänner hemma i Sverige som jag inte hunnit snacka med på evigheter.
 • Boka klipptid.

Många kanske tycker att det låter lite onödigt med veckomål, men det finns en hel del forskning kring det där med målsättningar som visar att de som sätter tydliga mål också tenderar att utvecklas mer aktivt eftersom de vet tydligare vart de är på väg. Men då behöver man såklart investera en del tid i att sätta upp mer djupgående och övergripande mål och över en längre tidsperiod än bara en vecka. Jag tänkte att jag skulle skriva ett längre inlägg om just målsättningar imorgon. Jag har nämligen lärt mig en hel del på coachingkursen som jag gärna delar med mig av om det kan vara till hjälp för någon annan. 🙂

Vad händer hos er i veckan?

3 thoughts on “Ledig dag, men ändå måldag

 1. Skolstart, massa jobb, träna, planera en eventuell resa till Ningaloo reef…Jag har blivit inspirearad av dig och också börjat skriva upp vecko mål. Ha en bra vecka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s