Långhelg på ingång!

På lördag så firas Australia Day här i Australien. De är så finurliga i det här landet att om en röd dag inträffar på helgen så får man ledigt på måndagen också som kompensation så att man inte ska “missa” en helgdag. Mycket uppskattat måste jag säga! Det märks också här på kontoret att det är långledigt på gång, för alla är lite lagom studsiga och glada.

Jag och T har en rätt lugn helg framför oss, och det känns rätt bra. Vi ska till hans kompis på lördag kväll och fira Australien lite lagom, men annars tar vi helgen precis som den kommer. Jag måste såklart plugga en del, men det känns inte alls jobbigt att göra det. Känns märkligt, men samtidigt väldigt bra såklart, att se fram emot pluggandet! Jag har nog varit mer svältfödd än jag trodde på en ny utmaning. 🙂

Om ni läsare är nyfikna på varför vi firar Australia Day så finns det mer att läsa här.

4 thoughts on “Långhelg på ingång!

  1. Låter alldeles förträffligt det! Borde fler länder ta efter! *ler* Njut nu riktigt ordentligt!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s