Bästa presenten

När vi var hemma i Sverige i julas så tog vi det väldigt lugnt med julklappsfixande och spenderande. (Mesta delen av min julklappsbudget de senaste åren har faktiskt gått till UNICEF och UNHCR istället för familjen.) Men min familj ger sedan ett par år rätt små, men mer symboliska presenter till varandra, och det tycker jag om.

Årets mest användbara julklapp var min mammas present till mig, en portabel liten resevåg för väskor på upp till 50 kg. Det är hur smidig som helst, drivs på två små batterier och den har redan använts av både mig och lillebror. Vet inte vart hon köpt den, men det kan har varit Claes Olsson eller något sånt ställe. Kanonbra present i alla fall, och den kommer att användas flitigt i framtiden!

20130121-140201.jpg

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk, Resetips, Resor. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bästa presenten

 1. Ida Swedstralia skriver:

  Vilken bra present! Vi har tänkt köpa en sådan länge men det har inte blivit av! Mycket bra när man reser mycket, vi behöver det speciellt när vi varit på besök i Australien och har extra saker med oss hem! Får ta och köpa mig en sån nu! 🙂

 2. Freja skriver:

  Förstår att den är praktisk för den som reser så mycket och så långt som dig! Här skulle jag vilja säga att vi oxå la minimalt på julklappar, men våra barn får ju alltid nått de behöver/ändå skulle ha fått i julklapp och i år var det varsin fullstor cykel med dubbdäck. Det är INTE billigt, men nu hoppas vi de kan ha de här cyklarna resten av sitt liv… Eller sin skoltid i alla fall…

 3. ergo sum skriver:

  En perfekt present!! Tycker om när saker och ting är små och ändå funkar!

  Kram

 4. Åh perfekt! Jag håller alltid på och lyfter och försöker uppskatta men jag är totalt kass på det 😀
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s