Bästa presenten

När vi var hemma i Sverige i julas så tog vi det väldigt lugnt med julklappsfixande och spenderande. (Mesta delen av min julklappsbudget de senaste åren har faktiskt gått till UNICEF och UNHCR istället för familjen.) Men min familj ger sedan ett par år rätt små, men mer symboliska presenter till varandra, och det tycker jag om.

Årets mest användbara julklapp var min mammas present till mig, en portabel liten resevåg för väskor på upp till 50 kg. Det är hur smidig som helst, drivs på två små batterier och den har redan använts av både mig och lillebror. Vet inte vart hon köpt den, men det kan har varit Claes Olsson eller något sånt ställe. Kanonbra present i alla fall, och den kommer att användas flitigt i framtiden!

20130121-140201.jpg

4 thoughts on “Bästa presenten

  1. Vilken bra present! Vi har tänkt köpa en sådan länge men det har inte blivit av! Mycket bra när man reser mycket, vi behöver det speciellt när vi varit på besök i Australien och har extra saker med oss hem! Får ta och köpa mig en sån nu! 🙂

  2. Förstår att den är praktisk för den som reser så mycket och så långt som dig! Här skulle jag vilja säga att vi oxå la minimalt på julklappar, men våra barn får ju alltid nått de behöver/ändå skulle ha fått i julklapp och i år var det varsin fullstor cykel med dubbdäck. Det är INTE billigt, men nu hoppas vi de kan ha de här cyklarna resten av sitt liv… Eller sin skoltid i alla fall…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s