Vilken kväll!

Vilken kul kväll vi hade igår! Det var länge sen jag var på en bar så full av svenskar senast. 🙂 Jag och lillebror R sprang på en del gamla och nya vänner och hade på det hela taget en kanonbra kväll! Kul sätt för honom att fira sin sista kväll i Australien för den här gången.

Nu ska T, jag och lillebror strax ut och käka middag, sen ska han åka till flyget. Kan verkligen inte fatta att 6 månader gått så attans fort… Men förhoppningsvis så kan han komma tillbaka snart igen!

20130120-172224.jpg Vi tog festens svenska klädtema på allvar!

3 thoughts on “Vilken kväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s