Att låta veckan landa

En omtumlande, rolig, eftertänksam och bra vecka börjar lida mot sitt slut. Det har varit en hel cocktail av grejer på gång, och jag ger mig själv en klapp på axeln för att jag har tagit mig igenom den med hyfsad balans. Jag har har lillebror på besök samtidigt som jag har jobbat heltid, kört igång med träningen och försökt smälta allt jag lärt mig hittills på coachingkursen. Inte tokigt alls! 🙂

Igårkväll så var jag dessutom på after work tillsammans med ett gäng fina svenska tjejkompisar på takterassen på det här trevliga stället. Vi skålade för fina F som åker hem till Sverige nästa vecka, och det känns alltid lika trist att säga hejdå till folk. Kvällen blev i alla fall kanontrevlig och vi drack Pimm’s, käkade god pizza och snackade hela kvällen i värmen. Jo, för igår var det nämligen över 40 grader varmt här i Melbourne, och när jag begav mig hemåt runt kl 22 så var det fortfarande 33 grader varmt. Klibbigt!

Jag måste dock erkänna att den här veckan har tagit musten ur mig lite, det får bli lugn middag ikväll och en ordentlig sovmorgon imorgon. Det känns som att det var rätt länge sen sist.

20130118-133513.jpg

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Livet som utlandssvensk, Melbourne, Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Att låta veckan landa

 1. Fina Frun skriver:

  Hoppas du får en lugn helg nu då 🙂

 2. Freja skriver:

  Efter en härlig och intensiv vecka är en sovmorgon precis vad som behövs!

 3. ergo sum skriver:

  Men fina Emmy – så klart den tagit musten ur dig. Även trevliga saker måste få smälta in. Andningspauser. Längtanspauser. Hoppas din helg blir bra!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s