Balanserad början…

… på en solig dag. Pallrade mig upp vid halv 6 idag för att gå på yoga i botaniska trädgården. När vi vara klara med en timmes yoga så hade jag en massa energi kvar, så jag sprang en sväng också med härlig musik i lurarna. Jag visste nämligen att det skulle bli riktigt varmt idag, så jag passade på att träna innan solen började steka för mycket.

Trots att jag var uppe tidigt så mötte jag en massa folk ute runt löpspåret. Hela Melbourne surrar lite just nu, för det är nämligen Australian Open Tennis här nu, och en massa turister i och med det. Trevligt är också att min fina lillebror är ute och njuter av både sol och tennis idag, det hade ju dessutom varit ännu trevligare om jag var ledig och kunde umgås med honom!

20130117-144847.jpg

Varje gång jag springer förbi den här lilla dammen i parken så översköljs jag alltid med en stor tacksamhet över hur fint det är här. Och vilken otroligt fin bonus det är att jag jobbar ungefär 1 minuts promenad från den!

2 thoughts on “Balanserad början…

  1. mm, det är jättevackert där
    Sv: stor skillnad på temperaturen hos dig och den hos mig 🙂
    hur kallt blir det som kallast på vintern där du bor?
    kramar och hoppas att du får tid att umgås med din bror också

  2. Härligt att ha så nära till något så rogivande!
    Sv: Jag har ju jobbat som controller och innan det som lärare inom bland annat ekonomisk styrning och organisation så jag har både utbildat andra och jobbat själv med SMARTa mål. Det är nog anledningen till att jag delar upp mitt inlägg i mål och önskningar, där målen är SMARTa och önskningarna inte alls är det…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s