Finbesök

Sitter här och väntar på att lillebror ska komma förbi. Han ska bo hos mig några dagar nu innan han åker hem till Sverige nästa helg. Varför går ett halvår så nedrans fort kan man undra. Det känns som alldeles nyss som han kom förbi för att han var på väg till Sydney.

Jag känner mig dock lite lagom trött i skallen efter ännu en heldag på coachingutbildningen, men ändå så himla inspirerad av allt spännande vi fått lära oss. Det är helt fantastiskt vilken skillnad det gör att vara i en miljö som stimulerar sinnena och inspirerar till att styra sin egen framtid och karriär. Det är inte ofta det händer, så det är ju bara att tacka och ta emot!

Hoppas att ni har haft en fin helg!

3 thoughts on “Finbesök

  1. *ler* Visst går tiden fort! Hoppas ni fick en fin helg – jag använder min helg till att vila. Det behövs då jag nu börjat arbeta på halvtid. Men jag tycker att det går hur bra som helst!

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s