Att uppföra sig på flyget…

… är det inte alla som kan. Men då kan de upprörda medpassagerarna ta saken i egna händer, vilket den här kraftigt berusade mannen fick erfara. Jag förstår dock inte riktigt hur någon törs bli så full på ett flygplan att man riskerar arrest och att inte bli insläpp i landet som är slutdestination.

Jag har rest med flyg väldans många gånger, men skrikande bebisar är nog det värsta jag varit med om (och det är ju inte så illa alls när man tänker efter). Har ni läsare några liknande historier från när ni har flugit?

Det här inlägget postades i Resetips, Resor. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Att uppföra sig på flyget…

 1. Freedomtravel skriver:

  Man är ju så fast på ett flygplan så det är jobbigt när det händer… Vi hamnade i konflikt med en brittisk tant en gång under en långflygning till NZ. Vår son, då 10 år, hade fått hosta och hostade hela tiden i sömnen. Lite störande för andra förstås, men vad ska man göra? Den brittiska tanten blev galet förbannad för att han inte höll för en näsduk när han hostade (i sömnen!). Hon skällde ut honom på engelska (vilket han förstås inte förstod ett ord av) medan vi sov. Han blev förstås rädd och vi blev gaaanska arga när vi vaknade… Och sen skickade tanten upp sin man (en äldre farbror) för att han skulle tvinga min man att be om ursäkt… vilket han förstås inte tänkte. Vid det här laget hade de flesta andra passagerare vaknat (tantens gormande var bra mycket mer störande än sonens hostningar) och till slut fick några andra passagerare rycka in för att få tantens gubbe att sitta ner igen… haha.

 2. Babs skriver:

  Nää har inga såna upplevelser men däremot satt jag bredvid Ulf Lundell på väg till Paris och vi hamnade även på samma hotell.
  Kram

 3. Krönikören skriver:

  Mitt värsta flygminne är när jag hade asberusad man bakom mig från Moskva till Stockholm. Han stank kräks och fylla (förstås). Det var något galet med planet som hade dieselångor som man nästan kunde ta på. Och gubbfan skulle röka!

 4. ergo sum skriver:

  Njaaaaeeee, tack och lov inget värt att nämna. Däremot fick vi fyra i familjen HELT olika platser i planet när vi skulle flyga till Kosova. Pojkarna var 9 och fem. Och livrädda. Jag blev förbannad och personalen tvingades lösa detta. % åringen hamnade bredvid mig och 9 åringen i sätet bakom. Bredvid två vidriga gubbar. Jag bytte plats med honom och fick ta i på skarpen mot männen. S hamnade längst fram i planet. Suck. Men då använde jag min svarta blick och efter ett tag vågade inte karlarna ens snegla åt mitt håll!

  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s