Att uppföra sig på flyget…

… är det inte alla som kan. Men då kan de upprörda medpassagerarna ta saken i egna händer, vilket den här kraftigt berusade mannen fick erfara. Jag förstår dock inte riktigt hur någon törs bli så full på ett flygplan att man riskerar arrest och att inte bli insläpp i landet som är slutdestination.

Jag har rest med flyg väldans många gånger, men skrikande bebisar är nog det värsta jag varit med om (och det är ju inte så illa alls när man tänker efter). Har ni läsare några liknande historier från när ni har flugit?

4 thoughts on “Att uppföra sig på flyget…

  1. Man är ju så fast på ett flygplan så det är jobbigt när det händer… Vi hamnade i konflikt med en brittisk tant en gång under en långflygning till NZ. Vår son, då 10 år, hade fått hosta och hostade hela tiden i sömnen. Lite störande för andra förstås, men vad ska man göra? Den brittiska tanten blev galet förbannad för att han inte höll för en näsduk när han hostade (i sömnen!). Hon skällde ut honom på engelska (vilket han förstås inte förstod ett ord av) medan vi sov. Han blev förstås rädd och vi blev gaaanska arga när vi vaknade… Och sen skickade tanten upp sin man (en äldre farbror) för att han skulle tvinga min man att be om ursäkt… vilket han förstås inte tänkte. Vid det här laget hade de flesta andra passagerare vaknat (tantens gormande var bra mycket mer störande än sonens hostningar) och till slut fick några andra passagerare rycka in för att få tantens gubbe att sitta ner igen… haha.

  2. Nää har inga såna upplevelser men däremot satt jag bredvid Ulf Lundell på väg till Paris och vi hamnade även på samma hotell.
    Kram

  3. Mitt värsta flygminne är när jag hade asberusad man bakom mig från Moskva till Stockholm. Han stank kräks och fylla (förstås). Det var något galet med planet som hade dieselångor som man nästan kunde ta på. Och gubbfan skulle röka!

  4. Njaaaaeeee, tack och lov inget värt att nämna. Däremot fick vi fyra i familjen HELT olika platser i planet när vi skulle flyga till Kosova. Pojkarna var 9 och fem. Och livrädda. Jag blev förbannad och personalen tvingades lösa detta. % åringen hamnade bredvid mig och 9 åringen i sätet bakom. Bredvid två vidriga gubbar. Jag bytte plats med honom och fick ta i på skarpen mot männen. S hamnade längst fram i planet. Suck. Men då använde jag min svarta blick och efter ett tag vågade inte karlarna ens snegla åt mitt håll!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s