Bara en timme…

… tills det är dags att hoppa på flyget från Doha till Melbourne. Har redan väntat här i 5 lagom långa timmar, så en timme till gör ju inte hela världen!

20130105-230554.jpg

Intressanta betraktelser på flygplatsen: IPhone och IPad fodral i 24 karat guld och med svarovski-kristaller, inte helt inom budget kanske / bra läsning att fördriva tiden med, Elaine Eksvärd är bra klok hon! / intressant herrparfym i gigantflaska med pump (tydligen speciellt för sheikar om man läser noga på etiketten) / extra glädjande när jag grävde igenom handbagaget och insåg att jag packat lösgodislagret där och inte i den incheckade väskan.

Hoppas ni har en fin lördagskväll!

4 thoughts on “Bara en timme…

  1. Lycklig resa! Ja nu är det verkligen sommar i Australien får rapporter om det dagligen från vår familj där 🙂 Längtar väldigt mycket efter Melbourne så kul att läsa din blogg!

  2. Hoppas sista delen på resan gått bra och att du tryggt är hemma nu! Den där boken har jag liggande oläst här hemma, en vacker dag är det dags att läsa även den, men det kommer så många bra deckare ivägen som vill bli lästa först…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s