Radioskugga och fika

Lite långt mellan uppdateringarna här, vi har nämligen varit hemma hos pappa på gården utan internet och haft det riktigt skönt. Fikat mer än vi borde, promenerat med hundarna och förundrats över att det faktiskt kan bli så mörkt redan klockan 5. De flesta av korten ligger på min digitalkamera, men här kommer några som låg på min telefon. Imorgon blir det relativt stillsamt nyår hos en vän i stan, ska bli mysigt! Vi ska även kolla på fyrverkerierna vid Kalmar slott, hoppas det inte blir för grått och råkallt bara.

T tycker för övrigt att vi fikar alldeles galet mycket här i Sverige, lite sockerchock även för en gottegris som han. 🙂

20121230-171226.jpg

Gos med min lilla kanin Tictic (som bor hos mamma sedan jag flyttade utomlands), kroppkakor på Öland, älgkudde från en souvenirbutik och en rolig julmössa till hästen (eller mig) som vi hittade på Citygross.

4 thoughts on “Radioskugga och fika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s