Mat, rea och relax

Jisses vad vi har ätit de senaste dagarna. Vi var dock ute på långpromenad runt mammas förort igår och det var skönt, även om det var isgata större delar av vägen.

Idag har mamma, jag och T varit ute och kikat runt på rean lite. Inte fullt så mycket folk som vi trodde och ett par fynd som fick följa med hem. T tokfyndade 4 par byxor/jeans och blev mer än nöjd. Nu har vi smällt i oss kebabpizza och ligger och tar igen oss. Jag och T har inte riktigt vant oss vid att det blir mörkt så tidigt, så vi blir rätt sömniga framåt eftermiddagen.

Ikväll så ska jag på efterlängtad tjejkväll med finaste vännerna, det ska bli underbart! Lämnar T hemma hos mamma och hennes man för att bespara honom vårt kackel. 🙂

20121227-162131.jpg Kloka ord från boken jag läser just nu

5 thoughts on “Mat, rea och relax

  1. Skönt att vara “hemma”? Eller det kanske inte är hemma längre. Kul med reafynd, jag har inte vågat mig ut till den. När kön sträcker sig en kilometer från p-huset är det inte så frestande.

    God fortsättning!

  2. *ler* Låter som om ni har det helt förträffligt! Härligt! Och bra att du har T att smaka på en svensk kebabpizza – i de länderna jag besök har de INTE smakat som hemma…

    Ha det bra nu Emmy och GOTT NYTT ÅR!!! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s