Julkalender: Lucka 24 – Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden

 1. Jag har anmält mig till en coachingkurs som jag funderat på ett par månader. Glad att jag vågade signa upp och börja arbeta med kursmaterialet, nu är det bara resten kvar! 🙂
 2. Jag har pratat med folk hemma i Sverige mer än jag brukar, vilket gör mig väldigt glad.
 3. Jag har kommit igång ordentligt med bootcamp och känner mig mycket starkare.
 4. Jag har landat i Sverige (eftersom det här inlägget är tidsinställt så hoppas jag att flyget hem gick bra och att vi inte blev alltför försenade) och fått krama om ett par av dem jag saknat allra mest.
 5. Jobbet har känts bättre än på länge och det är jag tacksam för. Även om det såklart kan ha lite att göra med att jag hade en två veckor lång semester att se fram emot! 🙂

Jag vill också passa på att önska alla mina fina läsare en riktigt GOD JUL! Bloggandet kommer att bli lite mer sporadiskt nu när jag är hemma i Sverige och har fullt upp med annat, hoppas att ni har överseende med det!

Om bortabrabloggen

Swede who have travelled and moved a lot over the past 12 years, to finally end up in Melbourne, Australia. Has a passion for travelling, life coaching and supporting others on their adventures at home or overseas.
Det här inlägget postades i Listor, Resor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julkalender: Lucka 24 – Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden

 1. babsblogg skriver:

  En god jul till dig!
  Kram

 2. ergo sum skriver:

  KLart vi har överseende med det!!! Varför skall du blogga när du kan njuta av en massa annat???? *ler*

  Kramar och hoppas er jul blir fantastisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s