Julkalender: Lucka 12 – Berätta om någon som du saknar

Jag saknar många som jag älskar, och det rätt så ofta. Mamma och pappa. Mina bröder. Mina närmsta vänner som är spridda över en massa olika länder.

Det där med saknad går lite i vågor när man bor utomlands. Men samtidigt så blir det ju lättare när man har tillgång till skype, email, sms, whatsapp, viber och en massa annat. Då finns den man saknar bara ett klick bort, och då brukar det kännas lite lättare.

Det finns dock ingenting som går upp emot och att krama om någon man saknat riktigt mycket och nästan drunkna i den där omfamningen och alla känslor den medför. Som väl är får jag krama om de flesta som jag har saknat om bara en dryg vecka. Jisses vad det ska kramas och snyftas!

2 thoughts on “Julkalender: Lucka 12 – Berätta om någon som du saknar

  1. Vad härligt att det är så kort tid kvar och ha något så roligt att se fram emot! Jag kan inte ens förställa mig vad man gjorde med sådana avstånd före all internet och allting. Då måste ju saknaden varit enorm. Kram på dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s