Rösta på mig!

God morgon kära läsare!

I morse hade jag fått ett fint mail från SuperSaverTravel.se att jag var nominerad i kategorin Bästa resebloggen för Travel Blog Award 2012. Så himla roligt! 🙂

Nu behöver jag dock er hjälp för att få lite röster så att jag hamnar bland de topp 10 bloggarna som går till final. Så om ni tycker att BortaBraBloggen är värd att vinna i kategorin Bästa resebloggen så klickar ni bara in här och skriver in min bloggadress (https://bortabrabloggen.com/) under kategorin “Bästa resebloggen”. Ni kan även klicka er dit via ikonen uppe till höger här i bloggen.

Jag skulle bli så himla glad om jag vann, så lägg gärna en röst på mig om ni har tid!

9 thoughts on “Rösta på mig!

  1. Så där,nu har jag röstat från mina tre E-mailadresser. håller tummen.
    Jo, skulle gärna vara “down under” vår vintertid men de e lite långt för besökare till mig.
    ha de Fia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s