Helgen i bilder

20121202-223332.jpg

Tänkvärd konstinstallation på Southbank, så här många dog i trafiken i Victoria under 2012 / T och hans mustasch på Movember fest / En tur till postkontoret… / … för att hämta ut ett paket till en spännande kurs jag precis har börjat /Julmarknad / Julgodis / Luciatåg / Tack för i år svenska julmarknaden / Glad första advent

Avslutade helgen med en trevlig middag med svenska paret P och S som T och jag träffade på svenska picknicken härom veckan. Mycket trevlig kväll blev det!

Vad har ni hittat på i helgen?

4 thoughts on “Helgen i bilder

 1. Hej Emmy!

  Härlig blogg du har, har följt den ett tag. =)
  Jag har några frågor till dig eftersom jag ska till Australien imorgon, visserligen till Perth men ändå.

  1. Så jag har försökt att packa så bra jag kan men hamnar ändå på ca tre kilo övervikt. Har det hänt dig någon gång och är dom väldigt petiga med det?
  2. Finns det någon bra teleoperatör som har simkort med fri surf till ett rimligt pris?

 2. Hej Liza,

  Övervikt på flyget kan de vara petiga med, men det beror på flygbolaget och hur tungt ditt handbagage är. Jag har flugit SAS innan med några kilo för mkt utan några problem.

  Internet och mobilnät är rätt dåligt här borta jämfört med i Sverige, så ställ in dig på begränsad täckning. Ska du resa runt i outbacken så är Telstra bäst, men vodafone och optus är billigare. Vad gäller fri surf på kontantkort så vet jag inte hur det funkar. Bäst att du går in på en av deras butiker när du kommer och frågar.

  Ha en trevlig resa!

 3. Så mycket du fått in på din helg, blir nyfiken på kursen du ska gå! Här har det gått i halvfart, jag har problem med en axel, så jag vilar mest. Rätt skönt ändå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s