Att vårda sina drömmar

Förra veckan så gjorde jag klart min mindmap för nästa år. De drömmar och mål som jag har. Egentligen hade jag tänkt sätta mig med en bunt tidningar och klippa och klistra. Men så föll inspirationen över mig och jag började googla inspirerande bilder. Satte ihop dem allihopa i powerpoint. Det blev ett riktigt härligt hopkok av drömmar faktiskt.

Härom dagen så köpte jag även en ram till dem. Inte för att de inte går att ändra. Bilden kan ju absolut göras om och kastas bort. Men ramen för mig innebär att jag ger mina mål ett värde. Utan någon slags värdering av drömmarna så är det väldigt svårt att hålla lågan uppe och blicken på framtiden. Speciellt de gånger man tvivlar.

20121115-102526.jpg
Notera den fina vävda löparen i grönt som jag fått av farmor, jag blir så glad varje gång jag ser den och tänker på hennes flitiga gamla händer.

Hur ser era drömmar ut? Finns de i tankarna för nästa år eller kanske ännu längre fram?

3 thoughts on “Att vårda sina drömmar

 1. Åh så inspirerande! Vore kul att höra mer om vad bilderna betyder för dig. Jobbar också med drömmar just nu, fick en magnet/repställning med kort och inspirerande bilder från R. En lätt och praktisk lösning att ta med oss runt när vi byter stad/land var och varannan månad. Himla fint!

  Jag kan verkligen se dig skriva bästsäljare vid det vita skrivbordet! 🙂

 2. Vilken idé! Och så snygg din drömtavla blev! Så vill jag också göra. Tack för inspirationen :).
  Kram

 3. *ler* Fina Emmy! Mitt mål för nästa år är att komma ur min utmattning som en bättre version av mig själv – mera avslappnad, med mindre måsten och gladare.

  Hoppas att du har det bra down under – nu är det verkligen riktigt trist novemberväder här. Avundas dig dina solstrålar. *ler*

  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s