Godkänd!

Kursen avslutad, slutprovet godkänt och nu unnar jag mig en härlig och solig paus innan det är dags att åka till flygplatsen. Jag har lärt mig så mycket om projektledning de här dagarna, även om en hel del var saker som jag gjort tidigare fast då haft ett annat namn på. Men nu känner jag mig lite klokare och har en mycket bättre helhetsbild över hur man driver effektiva projekt.

Jag har haft en underbar vecka här i Sydney med bror, vänner och kurs. Sydney är helt klart Australiens vackraste stad, men jag är ändå glad att jag bor i Melbourne. Det ska bli så skönt att komma hem nu, krama på T och ta tag i träningen/löpningen igen. Den här veckan har det inte blivit mycket träning alls, och rätt mycket vin och god mat istället. Men ibland måste man ju unna sig att göra precis som man vill och inte tänka på nyttigheter hela tiden. 🙂

20121024-165905.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s