God morgon Sydney!

Vaknade till en ljuvligt solig dag i Sydney. Idag ska det tydligen bli 27 grader varmt här, och det ska jag fira med att åka ner till Cronulla och luncha med bloggvännen Boel.

Sen måste jag ju såklart berätta om den oväntade överraskningen på mitt hotell igår. Jag kom fram rätt sent och då var hela gränden bredvid hotellet avspärrad och avskärmad men väldigt upplyst. Frågade i receptionen vad det var som hände, och han meddelande att det var nya Wolverine-filmen med Hugh Jackman som spelades in där! Jag lämnade väskan snabbt som attan på rummet och försökte hitta ett fönster som låg åt det hållet, men det gick inte. Så jag strosade ner lite casual till gatan utanför och försökte kika mellan alla presenningar och bilar, men då kom det en sur vakt och fräste att det var ett “closed set”. Jaha, jag trodde inte det gällde oss svenskar… Hjälpte tyvärr inte att spela dum, så jag fick lomma tillbaka till mitt rum utan kort. Men jag hörde i alla fall hur coolt det lät när de filmade och smällde med saker! 🙂

20121020-110033.jpg Morgonpromenad i Hyde Park.

2 thoughts on “God morgon Sydney!

  1. Hej, trevlig blogg!
    Herregud vad jag längtar till Australien! Tror att jag ska byta min vinterdestination från Thailand till Australien! Har aldrig varit där, bara “varit nära” att åka dit många ggr.

    Ha det bra/
    Hälsningar från Sweden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s