Yes!

Vilken dag! Var nervös som attan i morse, men kl 8 stod jag redo vid starten till mitt andra Melbourne Half Marathon. Förra året så sprang jag på 2 timmar, men så hade jag också haft halsfluss två veckor innan och var inte riktigt i toppform. I år har jag kört träningsschema (fast inte helt slaviskt).

I år hade jag hoppats på att slå mitt personbästa från min första halvmara på 1 timme och 48 minuter (England 2008). Och jag slog det med hästlängder och sprang i mål på 1 timme 44 minuter. Jag blev så glad att jag började gråta. För er som inte är löptokiga som jag så kanske 4 minuter inte låter så mycket. Men det ligger mycket träning bakom att putsa sin tid så mycket.

Budskapet i bloggen idag är därför att klappa sig själv på axeln och våga vara riktigt stolt när man når sina mål, vad de än må vara. Och som ett litet sidobudskap till det så är det också värt att komma ihåg att så länge man inte ger sig så kommer man alltid i mål. Men ingenting är gratis här i livet. Om man orkar kavla upp ärmarna så får man mer för det än man ibland vågar tro!

20121014-152640.jpg

Tack för allt ert härliga pepp och en extra kram till min älskade mamma. Idag sprang jag för dig!

9 thoughts on “Yes!

  1. STORT Grattis! Jag löper inte (än) men jag tränar och vet att det ligger mycket träning, envishet och slit för att få resultat. Du ska vara JÄTTEstolt över dig själv!
    Kramar!

  2. Wow, grattis! Du springer ju jättesnabbt! Ditt inlägg gav mig inspiration att ge mig ut och jogga för första gången på ett år. Det blev bara några kilometer men en början i alla fall!

  3. Grattis! Vilken fantastisk bedrift! Och det där med att fortsätta mot sina mål och inte ge upp, det “talet” höll jag för sonen i fredags. Han misströstade att hinna läsa sin lånebok (Mannen som hatade kvinnor, inte den kortaste boken…) i tid till torsdag då recensionen ska skrivas. Han var så säker på att inte hinna att han tänkte ge upp en vecka i förväg. Men efter att jag “peppat”, eller kanske mer varit strängmamma, om att aldrig ge upp i förväg, så la han in en högre växel och läste de sista sidorna i dag på morgonen. Både han och jag är superstolta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s