En sån där dag…

… när man inte riktigt orkar med folk. Suck! Ni som följt bloggen ett tag vet att jag mått rätt dåligt på grund av jobbet till och från under det senaste året. Sedan jag kom tillbaka från semestern på Fiji så har jag känt mig förvånansvärt harmonisk och lugn i flera veckor, även om jobbet sällan varit lika stillsamt som mitt sinne.

Idag har dock varit en sån där dag när allt är lite lagom irriterande, datorn kraschar och inget riktigt funkar som det ska. En ilsken liten powerwalk på lunchen hjälpte en del, men jag har också fräst ifrån till ett par kollegor idag. Kanske inte helt rättvist, men vem sjutton orkar vara välbalanserad, stark och konstruktiv varje vaken stund. Inte jag i alla fall. Även om jag oftast försöker.

Nåväl, även skruttiga dagar har ju sitt slut. Ikväll ska jag fika med vännen R och äta en stor chokladkaka. Precis rätt medicin för att bota en skruttig dag.

6 thoughts on “En sån där dag…

  1. Nej, man orkar inte alltid vara konstruktiv och stark varje dag. Det är inte mer än mänskligt att ibland lacka ur och sedan moffa i sig choklad. Många kramar!

  2. På mitt jobb lurar det en massa konflikter under ytan, medarbetare som är sura och arga på varandra, men de ser inte att det beror på att chefen ger olika information till olika medarbetare, de tror att det är kollegan som gör fel… Jag håller mig ifrån det och fascineras över att de inte inser vad han orsakar… Hoppas att du kan hitta tillbaka till ditt Fidjilugn!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s