Lördagslättja

Efter en rätt fin och solig vecka så infann sig regnet idag. Större delen av dagen så har det regnat och varit riktigt grått och trist. Jag och T försökte vara aktiva i morse och bege oss till mysiga St Andrews Market. Där strosade vi lite och mötte upp med hans kompisar och deras söta lilla bebis. Sen tog regnet fart och det blev en maratonfika framför en skön sprakande brasa på fiket bredvid istället. Jag hann dock knäppa kort på denna mycket festliga husbil innan regnet tog över helt. Visst är den cool! 🙂

20121006-183942.jpg

Sedan åkte vi förbi T’s föräldrar på en fika till (överdos på kaffe idag!) och lånade en massa filmer. Nu sitter vi uppkurade i soffan och kollar oss igenom Salmon Fishing in the Yemen . Innan vi satte igång filmen så bläddrade jag igenom kanalerna på tv’n och såg att en engelsk version av Vilhelm Mobergs Utvandrarna sändes idag. Har aldrig sett den med dåligt läppsynkat engelskt tal innan… 🙂

20121006-184616.jpg

Resten av kvällen lär spenderas på soffan tror jag, mysigt att stanna hemma och gotta sig när det regnar och är kallt ute. Vad ska ni hitta på idag?

5 thoughts on “Lördagslättja

  1. Haha, vilken cool husbil! Får jag låna bilden om jag anger dig som fotograf och länkar till din blogg? Här är lite förkylt och slappt idag… ska leta efter ett par skor på stan och annars ta det lugnt 😉

  2. Jag har slappat med kattmys hela dagen eftersom min mage krånglar. Helt OK ändå, jag mår bra när jag är med mina katter…

  3. Ni fick allafall mer gjort an vi! Dan rorde sig fran soffan en gang for att ga ner till IGA och kopa Coca Cola, och jag lamnade bara lagenheten klockan 10 pa kvallen nar jag gick ner och sprang i gymmet for jag holl pa att bli knapp… 🙂 Satt och skrev CV och Cover Letter igar som en galning dock, och nu ar det nog snart klart att skickas! Tack for din hjalp! Jag mailar dig snart 🙂
    Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s