Tävling!

Förra gången det var tävling här i bloggen så lottade jag ju ut ett ex av Australienmanualen. Vilket kanske inte var sådär jättespännande för er som inte har för avsikt att åka hit till Australien.

Så denna gång blir det en tävling för er som bor i Sverige istället! Jag har nämligen fått en värdekupong att lotta ut från Groupon i Sverige. Groupon finns i flera länder (bland annat i Australien) och bygger på olika typer av specialerbjudanden för allt ifrån resor till skönhetsbehandlingar och shopping. Du kan även söka på erbjudanden specifikt för den ort i Sverige där du bor.

För att vara med och tävla om en värdekupong för 450 kr så behöver du bara maila mig på bortabrabloggen@gmail.com och ange ”tävling” i ämnesraden på mailet. Skicka in ditt svar senast tisdag den 18 september. Jag kommer att dra en slumpvis vinnare på onsdag den 19 september.

Det här inlägget postades i Tävling. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tävling!

  1. Freja skriver:

    Jag tror någon annan behöver vinsten bättre än mig, så jag avstår. Jag brukar vara så dålig på att ta ut vinster, när jag väl kommer ihåg dem så har tiden gått ut. Hoppas du har det bra i övrigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s