Framtid – En bloggutmaning

Nu när jag ska åka bort i en vecka med begränsad (eller kanske ingen) tillgång till internet så har jag förprogrammerat bloggen med några inlägg, bland annat en liten bloggutmaning som jag själv har hittat på.

Det här är ju tänkt att vara en inspirerande blogg (i alla fall ibland), så från och med imorgon och under veckan som kommer så kommer ett litet inlägg varje dag kring bokstäverna i ordet FRAMTID. Det kommer att bli lite blandade inlägg kring saker, personer, känlsor och bilder som jag förknippar med en viss bokstav. Kanske gör det att ni börjar fundera lite ni med, så låna gärna utmaningen och kör den i era bloggar också om ni vill!

Nu ska jag bege mig till flygplatsen och se fram emot en underbar vecka i solen på det här trevliga stället tillsammans med min älskade T. Vi hörs igen nästa onsdag, då lovar jag att bjuda på bildbomb och uppdatering!

Bild från http://weheartit.com/entry/36558898/

3 thoughts on “Framtid – En bloggutmaning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s