Framtid – En bloggutmaning

Nu när jag ska åka bort i en vecka med begränsad (eller kanske ingen) tillgång till internet så har jag förprogrammerat bloggen med några inlägg, bland annat en liten bloggutmaning som jag själv har hittat på.

Det här är ju tänkt att vara en inspirerande blogg (i alla fall ibland), så från och med imorgon och under veckan som kommer så kommer ett litet inlägg varje dag kring bokstäverna i ordet FRAMTID. Det kommer att bli lite blandade inlägg kring saker, personer, känlsor och bilder som jag förknippar med en viss bokstav. Kanske gör det att ni börjar fundera lite ni med, så låna gärna utmaningen och kör den i era bloggar också om ni vill!

Nu ska jag bege mig till flygplatsen och se fram emot en underbar vecka i solen på det här trevliga stället tillsammans med min älskade T. Vi hörs igen nästa onsdag, då lovar jag att bjuda på bildbomb och uppdatering!

Bild från http://weheartit.com/entry/36558898/
Det här inlägget postades i Listor, Om bloggförfattaren, Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Framtid – En bloggutmaning

  1. Boel i Sydney skriver:

    Ha en underbar semester!

  2. Ha det så underbart nu!!!!

  3. mon104 skriver:

    Åhhhh, Emmy!! Ha det nu underbart och njut!!! Och många grattis till ert jubileum..

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s