Veckans mål

Börjar gilla den här nya måndagsrutinen skarpt. Att sätta mål och kunna pricka av saker även om vissa saker ibland inte blir som man tror.

Förra veckans mål:

 1. Ta med nyttig lunch minst tre dagar. Yes, blev 4 dagar med medhavd och nyttig lunch!
 2. Göra klart armhävningsutmaningen. Yes! Klarade 100 armhävningar i rad även om det gick sakta och skakigt mot slutet! Stolt över mig själv att jag tog mig igenom utmaningen och känner mig så mycket starkare jämfört med tidigare.
 3. Springa 4 gånger enligt mitt löpschema. Blev bara 3 gånger förra veckan, men det gick väldigt bra de gånger jag sprang, känner hur jag blivit mycket snabbare över de senaste veckorna. Viktigt att komma ihåg är också att träningsscheman är bra att ha, men ibland får man ju inse att verkligheten kommer ivägen och prioriteringar ändras. Och det är helt ok!
 4. Anmäla mig till projektledarkurs via jobbet. Låter kanske enkelt, men det är en hel del fix för att få den avsignad av alla relevanta chefer. Yes! Sjukt glad för att detta lååånga och gnetiga mål äntligen är bekräftat i kalendern.
 5. Gå ut och dansa på fredag eller lördag kväll med tjejerna! Check! Galet kul hade vi också. 🙂
 6. Hålla en lyckad svenskträff. Jajamensan, det blev lika trevligt som alltid!
 7. Får hänga med från förra veckan – Begränsa min irritation på vissa personer som just nu tar väldigt mycket energi. Skaka av mig det som är negativt och låta bli att tillåta andras problem att bli mina. Ta ett första steg i att lära mig att skratta och skaka på huvudet istället för att bli upprörd. Har jobbat med detta en hel del denna veckan och kom på mig själv vid flera tillfällen att bara rycka på axlarna där jag tidigare brukade bli upprörd direkt. Klapp på axeln till mig själv!

Veckans mål då?

 • Åka på semester till Fiji med älskade T och unna mig att njuta och göra precis det jag känner för på semestern.
 • Läsa en massa olika pocketböcker. Har saknat att ha tid för läsandet, så nu har jag laddat upp med böcker för att kunna läsa så mycket (eller lite) jag vill när vi är borta.
 • Gå en tidig morgonpromenad/morgonjogg på stranden två gånger under semestern (men bara om jag känner för det!)
 • Ta massa fina kort och ladda med inspiration och energi för skrivandet och livet i allmänhet.

Har ni några särskilda mål denna veckan?

One thought on “Veckans mål

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s