Alltid lika svårt

Idag åkte kära lillebror vidare mot Sydney. Och jag kunde inte låta bli att blinka bort ett par tårar i ögonvrån när han gick på bussen.

Vi har haft en jättefin vecka tillsammans och det var lika härligt som alltid att träffa honom. Fåna oss och skojbråka som syskon gör bäst. Han fick träffa T, mina vänner, dricka en del öl, äta gott och uppleva Melbourne. Lyckat på alla sätt och vis.

Och även om jag vet att det inte alls är länge tills vi ses nästa gång, så känns det ändå som att hjärtat brister lite grand varje gång man säger hejdå. För hjärtat är nämligen så inprogrammerat på att det går länge mellan gångerna man ses. Hjärnan försöker bäst den kan att kommunicera till hjärtat att just den här gånger har det fel, men det är där någonstans tårarna svämmar över ändå. Men jag får väl ta och samla mig lite och istället bjuda på ett par bilder från veckan som gått.

20120822-213602.jpg
Härom dagen när vi var i St Kilda så vann T en varsin maskot åt mig och lillebror. Ironiskt nog så fick jag den sömniga och han den sportiga. Kanske borde varit tvärt om? 🙂

20120822-213616.jpg
Fånigheter i hattaffären.

20120822-213631.jpg
Han är smart min bror, det är viktigt att uppmana folk att låta bli andras resväskor.

20120822-213638.jpg
Tack för en härlig vecka, vi ses igen i oktober kära lillebror!

3 thoughts on “Alltid lika svårt

  1. Jag förstår att det måste kännas i hjärtat att ta farväl även om ni kommer ses snart igen. När man haft så roligt så blir det så vemodigt när det tar slut. Jättefina bilder och ni är rätt lika varandra.
    Kramar, Maria.

  2. Ohja, hjärtat lever i nuet, det finns inget sen… Och när mina älsklingar inte är där jag är kan det vara mil bort, eller i huset bredvid, jag saknar dem ändå…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s