Längtar och saknar…

Åh vad jag längtar efter att resa igen… Efter bilden jag lade upp igår så började jag bläddra i resealbumen på datorn. Saknar den frihet vi hade i vår lilla minibuss i norra Queensland. Även om franska tjejen som vi reste med var ett åskmoln mest hela tiden. Och även om bilen gick sönder titt som tätt. Saknar alla härliga människor som jag träffade på min resa runt detta vackra land, både bofasta och backpackers. En del har jag fortfarande kontakt med, men en del försvinner ju oundvikligen längs vägen.

Det var länge sen jag verkligen reste nu. Det känns i både kropp och själ. Himla tur att jag ska få åka på semester till Fiji om en månad!

Tack för era frågor, ska skriva ihop svar på dem tills imorgon. Och om det är någon som undrar något mer tills dess så bara kommentera vetja! 🙂

Bjuder på några resebilder till. Detta kort är från Normanton i norra Queensland. Bilen gick sönder igen och vi fick vänta en hel dag på reservdelar. Här poserar jag på en replica (i naturlig storlek!) av den största krokodil som fångats och dödats i Australien, nästan 9 meter lång.

Klassisk vägskylt ute i outbacken.

Dessa underbart vackra träd växer lite här och där i det karga landskapet. Visst har blommorna en fantastisk färg!

6 thoughts on “Längtar och saknar…

  1. Det är en underbar känsla att vara på väg och känna att äventyret väntar. Jag förstår det såååå väl och hur man kan bli beroende av den känslan. Kram på dig!

  2. Vilka härliga bilder! Jag har inte varit på lika äventyrliga resor som dig, men jag saknar att inte åka iväg något den här sommaren, det är en beroendeframkallande känsla när det kommer nya äventyr och upplevelser varje dag!

  3. Gulp!! Naturlig storlek??? Yuk. Och jo, en sak till: hur ÄR det, på riktigt, med ormar och spindlar, i Australien? Är de ett reellt bekymmer – eller finns det folk som faktiskt aldrig har sett en orm annat än i terrarier och på film?

    Kram igen! *ler*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s