Fredag = Freedom

Jag har visst gått och blivit en sådan där veckoslav ändå. En kugge i kontorshjulet som räknar ner timmar och minuter tills helgen kommer. En sån där trist figur som lever kring jobbveckan, som jag lovade mig själv att aldrig bli. Men det kanske inte är så konstigt när man räknar ner till och värdesätter den lediga tiden extra mycket när man inte trivs så värst bra med sitt jobb.

Men man kan ju ta och göra något riktigt trevligt med sin lediga tid, så att man tankar upp med positiv energi och umgänge med trevliga människor mellan varven (även om många av mina kollegor är himla trevliga de också!).

Ikväll ska jag i alla fall gå och klippa och slinga håret efter jobbet. Hittade en finfin deal på Living Social med klipp, slingor och styling för bara $89 (kostar runt $200 i vanliga fall). Det är verkligen värt att hålla ett öga på Living Social (finns även som gratis app till IPhone/android), jag har hittat både spa-behandling och annat trevligt för riktiga fyndpriser.

Sedan blir det en lugn kväll hemma hos T, hans soffa är så underbart slapparvänlig! Imorgon blir det fullt ös med lunch hos hans mamma, lek med hans systerdotter, springtur med min vän C och slutligen House Warming hemma hos en av T’s kompisar. Det är nog bäst att jag vilar riktigt ordentligt ikväll så att jag orkar hela dagen imorgon!

Hoppas ni har en riktigt fin fredag allihopa!

6 thoughts on “Fredag = Freedom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s